top of page

vr 28 jun

|

Phatcamp

Phatfriday w/ Sharona Wittenberg

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Phatfriday w/ Sharona Wittenberg
Phatfriday w/ Sharona Wittenberg

Time & Location

28 jun 2019, 17:00

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Deze maand starten we met een serie vrijdag-middagborrels genaamd Phatfriday. Tijdens Phatfriday faciliteren we meet-ups tussen onze community en professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Op vrijdag 28 juni is Sharona Wittenberg te gast. Sharona is in het dagelijks leven creatief producent van Amsterdam Open Air, Valhalla en Festival Macumba. Tijdens deze Phatfriday kun je o.a meer te weten komen over wat het precies inhoudt om een creatief producent te zijn, hoe haar werkdagen er normaal gesproken uitzien en hoe dit verschilt in de dagen rondom een van de bovenstaande festivals!

Verdere gasten deze maand zijn Lucien van Geffen op 07-06 (Head of Connector Program bij The Student Hotel) en Casper de Wit op 21-6 (Brand Activation Manager bij Absolut Vodka).

RSVP'en doe je via de rode registratieknop!

Share this event

bottom of page