top of page

vr 26 jul

|

Phatcamp

Phatfriday w/ Gijs van Willigen

Op de laatste vrijdag van juli hebben we Gijs van Willigen op bezoek. Gijs is is Art Director bij WINK en verstaat daarnaast de kunst van het DJ’en als geen ander! De kans is groot dat hij als ene helft van het DJ/producer -duo L’Atelier jouw favoriete festival of club al eens op z’n kop zette..

Registration is Closed
See other events
Phatfriday w/ Gijs van Willigen
Phatfriday w/ Gijs van Willigen

Time & Location

26 jul 2019, 17:00

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Iedere vrijdag = Phatfriday!

Phatfriday is onze wekelijkse meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Op de laatste vrijdag van juli hebben we Gijs van Willigen op bezoek.

Gijs is is Art Director bij WINK en verstaat daarnaast de kunst van het DJ’en als geen ander!

De kans is groot dat hij als ene helft van het DJ/producer -duo L’Atelier jouw favoriete festival of club al eens op z’n kop zette. Verder werkte Gijs in het verleden nog in creatieve rollen voor festivalorganisatie ZeeZout en activatiebureau Kumpany.

Tijdens deze Phatfriday voelen we hem aan de tand over wat het zijn van een Art Director bij WINK precies inhoudt, gaan we dieper in op het professionele pad dat hij heeft afgelegd om te komen waar hij nu is èn vragen we hem hoe hij dit combineert met zijn DJ/Producer act.

Proost je met ons mee?

Verdere gasten deze maand zijn Emily Denissen (PR manager bij The Media Nanny) op 05-07, Xander Kotvis (co-founder van de Revolution Foundation) op 12-07 en Joost Aartsen (eigenaar van o.a. Tosti Creative en Daghap) op 19-07.

Share this event

bottom of page