top of page

vr 05 jul

|

Phatcamp

Phatfriday w/ Emily Denissen (PR Manager - The Media Nanny)

Deze week is het de beurt aan Emily Denissen. Emily is werkzaam bij The Media Nanny als PR Manager. Voor ze hier echter aan de slag ging, heeft ze een berg aan ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende functies binnen de events, reclame en muziekindustrie.

Registration is Closed
See other events
Phatfriday w/ Emily Denissen (PR Manager - The Media Nanny)
Phatfriday w/ Emily Denissen (PR Manager - The Media Nanny)

Time & Location

05 jul 2019, 17:00

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Iedere vrijdag = Phatfriday!

Phatfriday is onze wekelijkse meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Deze week is het de beurt aan Emily Denissen. Emily is werkzaam bij The Media Nanny als PR Manager. Voor ze hier echter aan de slag ging, heeft ze een berg aan ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende functies binnen de events, reclame en muziekindustrie. Tijdens Phatfriday gaan we met haar in gesprek over alle professionele stappen die ze in de afgelopen jaren heeft gezet. Daarnaast geeft ze antwoord op de vraag hoe deze stappen hebben geleid tot de functie die ze nu bekleed. Ook zijn we wel benieuwd wat het nu precies inhoudt om PR Manager te zijn, hoe een “standaard” werkdag er voor Emily uitziet en wat haar dromen voor de toekomst nog zijn!

Oh.. en ook niet geheel onbelangrijk, we proosten samen op het weekend!

Verdere gasten deze maand zijn Xander Kotvis (Co-founder van de Revolution Foundation) op 12-07, Joost Aartsen (eigenaar van o.a. Tosti Creative en Daghap) OP 19-07 en Gijs van Willigen (Art Director bij WINK) OP 26-07

RSVP'en doe je via de rode registratieknop!

Share this event

bottom of page