top of page

ma 04 mei

|

Phatcamp

Phat & Fit

Fysiek en mentaal top fit in 21 dagen.

Registration is Closed
See other events
Phat & Fit
Phat & Fit

Time & Location

04 mei 2020, 10:00 – 25 mei 2020, 00:00

Phatcamp

About the event

We vertellen je ongetwijfeld niets nieuws als we zeggen dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Je zit dan lekkerder in je vel en de combinatie van een goede nachtrust, gezonde voeding,  fysieke beweging en een opgeruimd hoofd zorgen er voor dat je vitaler in het leven staat en dichter komt bij het benutten van je maximale potentieel. 

In een onzekere periode als deze kan het lastig zijn om niet te vervallen in een sleur waarin je nèt iets vaker voor de ongezonde alternatieven kiest. Structuren als school en werk maar ook een groot gedeelte van je social basis vallen weg wat deze situatie tot een flinke beproeving maken. Begrijpelijk, maar wat als we je vertellen dat juist nú het ideale moment is om structuur aan te brengen in je persoonlijke planning en jezelf zo een boost te geven?

Om je een duwtje in de juiste richting te geven starten we  met Phat & Fit. Phat & Fit is een 21-daags programma dat inspireert en motiveert. Het helpt je te checken welke zaken je in je dagelijkse leven al toepast die je helpen bij een vitaler leven en biedt aanvullende tips en tools die je gegarandeerd gaan helpen om nog dichter bij het benutten van je maximale potentieel te komen.

Een nieuwe laagdrempelige manier van online personal training en coaching die je helpt om een aantal persoonlijke ontwikkelingsprocessen te kickstarten en dat voor maar €15 per week! Samen trainen we om binnen 3 weken, zelfs in een periode van thuis zitten, topfit te worden op fysiek, mentaal, sociaal én professioneel vlak!

Tickets

  • Phat & fit Ticket

    Regular ticket

    € 45,00

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page