top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Phatcamp

Hoe word je eigen baas? (Urban Talentz)

Leer in deze workshop alles dat je moet weten om later aan de slag te gaan als freelancer of een eigen bedrijf te starten

Registration is Closed
See other events

Time & Location

Het tijdstip wordt later bepaald

Phatcamp, Nassaukade 155, 1053 LK Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Ondernemen en freelancen is hartstikke leuk en het gebeurt onder jongeren steeds meer. De vrijheid en zelfstandigheid die hierbij komen kijken zijn heerlijk maar zoals met alles, heeft “eigen baas zijn” ook zijn uitdagingen. Want hoe begin je? Is een goed idee genoeg? Stop je met je baan? Ga je met een investeerder werken of waar vind je die überhaupt?

Er komen daarnaast flink wat verantwoordelijkheden kijken bij het ondernemen en het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je naast alle leuke zaken ook je "huiswerk" goed doet. Denk bijvoorbeeld aan zaken als je inschrijving bij de KVK, de boekhouding, belastingaangiftes en het afsluiten van je zakelijke verzekeringen. Allemaal zaken waarvan je weet dat het belangrijk is om ze goed te regelen maar die er nog weleens bij in schieten.

Dat klinkt allemaal spannend maar ondernemen en eigen baas zijn kan natuurlijk fantastisch zijn. Als het allemaal 'lukt' is er niets mooiers dan de voldoening en vrijheid die je haalt uit het ondernemen. In deze workshop leer je meer over de opstart van je ondernemerschap. Hoe te beginnen en waar aan te denken. De start van, wie weet, wel het beste dat je ooit bent begonnen.

Share this event

bottom of page