top of page

do 23 jul

|

A Lab

Boomerang x Summer Culture Academy: Reclame campagnes maken

Reclame maken met Boomerang

Registration is Closed
See other events
Boomerang x Summer Culture Academy: Reclame campagnes maken
Boomerang x Summer Culture Academy: Reclame campagnes maken

Time & Location

23 jul 2020, 11:00 – 16:00

A Lab, Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

We hebben allemaal lang binnen gezeten en zijn klaar om weer te doen en te ontdekken. Deze zomer nemen we jou daarom mee voor een exclusief kijkje achter de schermen van de tofste bedrijven in de creatieve sector. Tijdens de Summer Culture Academy krijgen we bezoek van de grote creatieve organisaties en nemen we een kijkje in de wereld van TV, radio, muziek en reclame.
Je ontmoet de professionals achter de bedrijven en krijgt toffe praktische workshops waar je direct skills opdoet. Vervolgens ga je direct aan de slag met wat je geleerd hebt.

Op 23 juli duiken we dieper in de reclame wereld. Boomerang agency is een van de toonaangevende bureau’s in de reclame wereld. Met campagnes voor merken als Samsung, Toto en Netflix zijn zij verantwoordelijk voor veel van de reclames die je zowel online als offline voorbij ziet komen. Tijdens onze sessie leer je meer over hoe je kunt opvallen, hoe je het beste een boodschap kunt overbrengen en welke tools hierin super effectief zijn! Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen reclame campagne.

Share this event

bottom of page