top of page

di 16 okt

|

The Student Hotel Amsterdam City

Base Camp - Opening night

ADE 2018 staat voor de deur! En omdat iedereen gedurende deze dagen waarschijnlijk al druk genoeg is, hebben we besloten onze thuisbasis al een avond eerder te open te gooien! Gewoon om alvast met onze partners, opdrachtgevers en community te proosten op een geslaagde ADE week.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Base Camp - Opening night
Base Camp - Opening night

Time & Location

16 okt 2018, 20:00

The Student Hotel Amsterdam City, Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

ADE 2018 staat voor de deur!

En omdat iedereen gedurende deze dagen waarschijnlijk al druk genoeg is, hebben we besloten onze thuisbasis al een avond eerder te open te gooien! Gewoon om alvast met onze partners, opdrachtgevers en community te proosten op een geslaagde ADE week.

Daarnaast zullen we ook van de gelegenheid gebruik maken om nog één keer heel erg duidelijk toe te lichten waar wij als Phatcamp precies voor staan, wat we allemaal doen en delen we heel misschien zelfs wat van onze toekomstplannen met jullie..

We hebben een aantal fijne partners bereid gevonden om voor de versnaperingen te zorgen en ook muzikaal zit het wel snor.

We hopen jullie allemaal te zien op de 16e om zo even lekker bij te praten, lachen, dansen, proosten en (voor de grote spelers) heel misschien zelfs al een piep klein beetje kruid te verschieten. (Niet teveel natuurlijk!)

Registreren kan via de ticket link.

Zien jullie hopelijk allemaal de 16e!

Share this event

bottom of page